BOHUS Räddningstjänsteförbund

Startsida

Välkommen på öppet hus 1:a advent!

Skapades den 2018-11-04 10.15

Äntligen är det dags igen för öppet hus hos oss på Bohus Räddningstjänstförbund! Den 1:a advent öppnar vi dörrarna till våra brandstationer. Välkomna till oss!

Nu är det återigen dags för öppet hus på Ale och Kungälvs brandstationer i Nol, Surte, Kungälv och Kode! Du hittar våra stationer här. öppnas i nytt fönsterVi öppnar portarna kl. 11.00 söndagen den 2 december och har öppet till kl. 14.00.

 

OBS! Stationen på Marstrand/Koön kommer inte att hållas öppet för besök i år.

 

Vad händer under dagen?

 

Det ser lite olika ut beroende på vilken station man besöker, men vi kommer bland annat att visa våra fordon och vår utrustning och ha lite aktiviteter för både stora och små. Som vanligt kommer även vår maskot Flammy finnas på plats och vi bjuder på fika till alla!

 

Ett stående inslag är också vår teckningstävling där man har chansen att rita bilden till nästa års "Glöm inte att släcka ljusen"-klistermärke!

 

Varmt välkomna till oss på 1:a advent!

 

Har du frågor? Tveka inte att ringa oss på 0303 - 33 47 00 eller ställ frågan till oss via vår Facebook-sida "Bohus Räddningstjänstförbund".

Telefon: 0303 - 33 47 00

 

E-post: raddning@borf.se

Prenumerera på våra nyheter

Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyheter?


Tryck på RSS-länken nedan för att starta din prenumeration.


Prenumerera på våra nyheter
Jobba hos oss
Issäkerhet
Hyr flytvästar
Läs mer om tips för att öka säkerheten på din utlandsresa

Enbärsvägen 2, 442 42 Kungälv | Telefon: 0303-33  47 00 | Om webbplatsen | Om cookies | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Tyck till | Logga inlänk till annan webbplats | Bohus Räddningstjänstförbund ©