BOHUS Räddningstjänsteförbund

Startsida

Information om coronaviruset

Illustration: Mostphotos

Skapades den 2020-03-02 14.51

Senast uppdaterad 2020-03-17:

Bohus Räddningstjänstförbund följer aktivt händelseutvecklingen gällande det nya coronaviruset, Covid-19. Här kan du se var du hittar mer information och vart du ska vända dig om du har frågor.

Med anledning av rådande pandemi av Covid-19 har Bohus Räddningstjänstförbund beslutat att inte ta emot besökare i våra lokaler. Detta med anledning till att Borf är en samhällsviktig verksamhet, vilket innebär att vi behöver minska smittspridningen för vår personal så vi kan upprätthålla vår förmåga. Vi har också som myndighet ett ansvar att bidra till minska smittspridningen i samhället.

 

Risken för smittspridningen bedöms av folkhälsomyndigheten som mycket hög och därför uppmanar myndigheten att alla människor med symptom minimerar sina sociala kontakter.

 

Självklart ska du kunna komma i kontakt med oss och det gör du genom att kontakta oss via telefon 0303-33 47 00 eller e-post raddning@borf.se.

 

Flera fall av coronaviruset (Covid-19) har bekräftats hos patienter i Sverige. Det är Västra Götalandsregionen som ansvarar för det regionala smittskyddet och för hälso- och sjukvård i länet.


Har du frågor om coronavirus Covid-19?

Frågor och svar på Folkhälsomyndighetens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Är du orolig för att du har fått det nya coronaviruset?

På 1177 Vårdguidens webbplats kan du läsa om vad du bör göralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Information från myndigheter

Här hittar du uppdaterad information från myndigheterna:


Telefon: 0303 - 33 47 00

 

E-post: raddning@borf.se

Prenumerera på våra nyheter

Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyheter?


Tryck på RSS-länken nedan för att starta din prenumeration.


Prenumerera på våra nyheter
Jobba hos oss
Issäkerhet
Hyr flytvästar

Enbärsvägen 2, 442 42 Kungälv | Telefon: 0303-33  47 00 | Om webbplatsen | Om cookies | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Tyck till | Logga inlänk till annan webbplats | Bohus Räddningstjänstförbund ©