BOHUS Räddningstjänsteförbund

Startsida

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss? Just nu söker vi inga heltidstjänster, men behovet av räddningstjänstpersonal i beredskap (RiB) är alltid stort inom vår organisation. Välkommen att med din intresseanmälan!

RiB (räddningstjänstpersonal i beredskap)

Räddningstjänstpersonal i beredskap är den nya benämningen på yrket deltidsbrandman.

Vill du arbeta som brandman i Kungälv eller Ale? Just nu pågår ingen officiell rekrytering till oss i Bohus Räddningstjänstförbund. Däremot kan du alltid höra av dig om du är intresserad av att arbeta som räddningstjänst-personal i beredskap (RiB).


Som RiB behåller du din nuvarande huvudsyssla. Du blir även anställd hos oss, genomgår utbildning och kommer därefter regelbundet ingå i utryckningsstyrka. Du behöver vara fysiskt och psykiskt stabil och inte lida av klaustrofobi eller höjdrädsla.


Läs mer om RiB härPDF eller på vår egen informationssida om RiB.


Våra stationer ligger i Nolöppnas i nytt fönster, Surteöppnas i nytt fönster, Marstrandöppnas i nytt fönster och Kodeöppnas i nytt fönster och du måste bo eller arbeta så att du klarar en anspänningstid på 4-5 minuter.


Så här ansöker du till vår RIB-organisation:


För att visa intresse för RIB där du bor ber vi dig att fylla i vår intresseanmälanPDF och skicka den till oss på:


Bohus Räddningstjänstförbund

Enbärsvägen 2

442 42 Kungälv


Du kan även kontakta oss på Bohus Räddningstjänstförbund så hjälper vi dig vidare till rätt person! De platsansvariga på respektive beredskapsstation är:


Kodeöppnas i nytt fönster:  Sven-Erik Nilsson och Dan Lennvik

Marstrandöppnas i nytt fönster: Jenny Fingal och Mikael Petterson

Surteöppnas i nytt fönster: Andreas Tidholm och Lennart Nilsson

Nolöppnas i nytt fönster: Michael Strigelius och Kristoffer Säwström


Har du frågor?


Har du frågor eller funderingar kring att arbeta som RiB är du välkommen att ringa till vår huvudansvarig för Räddningstjänsten i Beredskap, Jimmy Törnqvist på telefon 0303 - 33 47 00 eller e-post jimmy.tornqvist@borf.se.


Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Jobba hos oss
Issäkerhet
Hyr flytvästar

Enbärsvägen 2, 442 42 Kungälv | Telefon: 0303-33  47 00 | Om webbplatsen | Om cookies | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Tyck till | Logga inlänk till annan webbplats | Bohus Räddningstjänstförbund ©